Adriana si Razvan

Nunta de astăzi reprezintă pentru mine un eveniment memorabil prin prisma pregătirilor lui Răzvan. În general, la pregătirile mirilor se întâmplă lucruri oarecum previzibile, presărate pe ici, pe colo cu diferite obiceiuri ale locului. Este inclusă uneori o mică escală pe la naşi, în drumul mirelui spre casa miresei. Cum spuneam…aşa e în general, dar în cazul de faţă n-a fost deloc aşa. Răzvan şi-a adunat cei mai apropiaţi prieteni (printre care şi naşul) şi s-au “gătit” într-o cămăruţă cu aer tineresc. Locul părea plin de amintiri, băieţii admiţând că acolo au chefuit mult “în tinereţe”. Din pudibonderie, nu pot posta cele mai picante imagini de acolo, dar vă asigur că momentele respective sunt de neuitat. Nu îmi amintesc să mai fi râs atât de mult la pregătirile vreunui alt mire.

În timp ce Răzvan trăia momentul zgomotos şi făcuse din el un mare prilej de distracţie, la Adriana apele erau mai liniştite. Ştiu,  ştiu…… aşa e viaţa, nedreaptă, mai ales in prima parte a unei nunţi, când domnii se distrează, socializează şi se relaxează înconjuraţi de rude/prieteni, în timp ce miresele pătimesc în numele frumuseţii, copleşite de stresul şi emoţiile inerente unui astfel de eveniment. După ce operele stiliştilor capătă conturul definitiv, iar rochia de mireasă e potrivită bine pe trup,  viitoarele doamne mai renunţă la griji, dar nu şi la emoţiile pe care le trăiesc până în momentul întâlnirii cu mirele, şi mai ales atunci. Cam aşa a fost şi la Adriana.

Marea întâlnire a avut loc la Ateneul Roman, unde Răzvan o aştepta liniştit (aşa părea, dar noi ştim că şi el era copleşit de emoţii mari) pe o bancă, ţinând în mână doua pahare şi o sticlă de şampanie. Aici am avut parte de o sesiune foto foarte scurtă, compensată însă din plin de una din cele mai grozave petreceri la care am avut bucuria să participăm. Tonul l-au dat, desigur, aceiaşi prieteni din “tinereţe” ai lui Răzvan, cărora li s-au mai alăturat o mulţime de invitaţi cu chef de distracţie.

 

Aceasta intrare a fost postata in Nunti si etichetata , , , , , , , , , , , . Bookmark permalink.

Un Raspuns la Adriana si Razvan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

*

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>