Alina si Marius

A fost odată ca niciodată….într-o zi frumoasă de toamnă din septembrie. A trecut ceva timp de atunci, iar noul sezon se apropie cu pași repezi, așa că ne grăbim să vă mai împărtășim câteva momente din 2009.

Alina și Marius și-au pregătit singuri nunta în cele mai mici detalii. Ne-am întâlnit înainte de evenimentul vieții lor, cu gând să facem o fotografie pentru invitație. Le-a plăcut mult să pozeze, iar pe noi ne-au cucerit cu felul lor de-a fi, și uite așa ne-am trezit într-o scurtă sesiune foto de logodnă.

Și-au ales fotografia pentru invitație, apoi s-au gândit să o expună cu mândrie la restaurant, ca laitmotiv pentru numerotarea fiecărei mese. Au făcut și șervețele personalizate cu fotografia respectivă. Au îngrașat biluțe din gel de toate culorile să vadă cum vor arăta în bolurile de la nuntă și le-au ales pe cele care le-au plăcut cel mai mult. Au vrut ca la ritualul tăierii tortului să aibe un cuțit gravat cu numele lor, pentru a-și aduce mereu aminte de cel mai dulce moment. Cred că la nunta lor am fotografiat cele mai multe detalii, pentru că au fost din belșug.

Sesiunea foto din ziua nunții a fost inedită. Am ajuns la un centru de echitație, unde Marius a venit lângă prințesa inimii lui călare pe un superb cal alb….întocmai ca în poveste.

Cu siguranță, nunta a fost cel mai important eveniment pentru ei, și i-au acordat extrem de multă atenție. Suntem convinși că prietenii care le-au fost alături au simțit că Alina si Marius au pus mult suflet în tot ceea ce au făcut pentru această zi și nu o vor uita niciodată.

Aceasta intrare a fost postata in Nunti si etichetata , , , , , , , , , , , , , . Bookmark permalink.

6 Raspunsuri la Alina si Marius

 1. Lucian spune:

  Superb, felicitari! Mult succes in continuare!

 2. Skytalker spune:

  Ori de cite ori ma uit la cadrele tale am impresia ca ma aflu acolo printre ei.

 3. Nu-ti place sa regizezi si sa aranjezi mirii. :) Iar cand scapi de “chinul” asta si te reintorci in apele tale, ies imagini foarte misto.

 4. Frumoase cadre. Te cunosc demult si evolutia ta este remarcabila :) Felicitari si spor in continuare!

 5. Marius spune:

  Waw, cel mai mult imi place poza cu Mireasa pe Cal, a avut curaj :) , superbe pozele .. tot asa si mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

*

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>