Anca si Ovidiu

Cum suna un “Ne vedem la nunta, cuscra!!!” spus in loc de “La revedere!!!” intre doua doamne care abia s-au cunoscut? Va spunem noi, in cazul de fata, gluma a sunat profetic,  pentru ca peste 8 ani, cele doua doamne au fost protagoniste in rolul cuscrelor, la nunta Ancai si a lui Ovidiu.

Noi am avut acelasi rol frumos de fotografi, si datorita Ancai si lui Ovidiu, am pasit cu dreptul in “stagiunea” de nunti 2011. Acasa la Anca, am fost primiti cu multa caldura inca de dimineata si ne-am simtit inconjurati de prieteni, chiar daca eram in mijlocul unor oameni pe care ii vedeam pentru prima oara in viata noastra. I-am simtit aproape, ne-au transmis foarte multa energie pozitiva si, poate cel mai important, este ca n-am simtit deloc stres plutind in aer.

Anca si Ovidiu par facuti unul pentru celalalt, dar acest lucru nu-i intotdeauna suficient pentru o nunta minunata, daca mirii nu reusesc sa transmita trairile lor de iubire, bucurie si fericire. Ei doi au avut o nunta reusita si merita un premiu pentru felul lor de a fi si de a se “manifesta”. Au stiut sa fie miri adevarati la nunta lor, s-au purtat natural si au dansat extraordinar. Dansul de deschidere a fost cireasa de pe tort, o coregrafie inspirata ce li s-a potrivit ca o manusa (sigur va amintiti “Love and Marriage”, genericul seriei tv “Familia Bundy”). Toata lumea a savurat deliciosul moment, iar la furatul miresei, hotii au cerut drept rascumparare acelasi dans, dar cu nasul drept partener al lui Ovidiu. Suntem martori ca nasul “prinde” repede, ca dovada ca s-a descurcat foarte bine fara a face repetitie inainte.

Ar fi foarte multe de povestit depre miri, nunta si nuntasi, dar tragand linie dupa aceasta zi, putem spune ca ne dorim sa avem parte tot anul de mirese macar pe jumatate ca Anca de entuziaste. Noi le dorim o viata luuuuunga impreuna, presarata numai cu impliniri si bucurii, iar pe parintii lor trebuie sa-i felicitam ca i-au crescut asa cum sunt acum, doi tineri admirabili.

Casa de piatra!

P.S. Am apreciat foarte mult ca la petrecere au fost respectati nefumatorii! Nota 10 cu felicitari!

Aceasta intrare a fost postata in Nunti si etichetata , , , , , , , , . Bookmark permalink.

4 Raspunsuri la Anca si Ovidiu

 1. Foarte frumos surprins.

 2. Anca spune:

  Ui la ei cat is de frumosi! :)

  Multumim, dragilor, ati facut o treaba excelenta!

  Anca & Ovidiu

 3. Pingback: Maddame » Ghe la nuntă

 4. casademodaella spune:

  Rochia de mireasa este superba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

*

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>