Ioana si Catalin

Anul 2009 a început pentru noi cu o nunta foarte frumoasă, la Bacău. Am petrecut acolo două zile împreună cu Ioana şi Cătălin, doi îndrăgostiţi care nu s-au sfiit să-şi arate dragostea în faţa camerelor. Si-au făcut până şi un site pe care au descris povestea lor de dragoste, detaliile despre nuntă şi alte lucruri interesante.

În prima zi am făcut o mică sesiune foto. Ne-am simţit foarte bine bine şi dacă nu aveam de fotografiat şi de filmat cred că făceam şi noi o tură cu barca pe lac, că de pe margine părea foarte distractiv. A urmat cununia civilă, la finalul căreia Cătălin afişa mândru un tricou portocaliu primit de la prieteni, ce era imprimat cu un desen celebru: un mire, o mireasa şi textul “Game Over”.

A doua zi a urmat nunta, cu un program relaxat şi multă voie bună. La pregătiri au fost o mulţime de obiceiuri şi am făcut multe fotografii, toate fără a fi vreo urmă de stress din cauza timpului. Participanţii chiar au incins o mică horă înainte să plecăm. Secretul cel mare al lui Cătălin a fost maşina de epocă, ce îi aştepta pe miri la ieşirea din casă. A fost o surpriză care a emoţionat-o pe Ioana. Putem spune că maşinuţa a fost una dintre atracţiile nunţii, pentru ca toată lumea a admirat-o.

Sesiunea foto a fost un moment de linişte şi relaxare, petrecut în mijlocul naturii. Nu ne-am putut abţine să nu facem şi câteva fotografii cu maşina.

La petrecere am avut parte de multă distracţie, multe momente interesante şi la final de un tort delicios. Desigur condimentul principal a fost dragostea lor, care apare aproape în toate fotografiile în care i-am surprins. Le dorim să rămână toată viaţa aşa, îndrăgostiţi unul de altul şi să aibă parte de multe bucurii şi realizări.

Aceasta intrare a fost postata in Nunti si etichetata , , , , , , , , , , . Bookmark permalink.

5 Raspunsuri la Ioana si Catalin

 1. Tamber Bliss spune:

  These photographs are absolutely beautiful. The bride and groom must be very very pleased with your creations. I would of loved to see a photo of the bride and grooms wedding rings as they held hands. Something of a tradition I would think. Though I’m sure you did do such a photograph.

  Just Wonderful

  Tamber Bliss

 2. Stunning set of images!!! The emotions captured perfectly!

 3. Adrian spune:

  Thanks for the nice words.

  I usually try to take hands + rings shots in a journalistic manner. I do not stage these shots unless the bride & groom ask for it explicitly. For this wedding I have some, indeed.

 4. Excelent surprins evenimentul. Toate aprecierile.

 5. Luminita spune:

  Foarte frumoasa povestea lor, minunat surprinsa in imagini si film. Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

*

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>