Irina si Lucian

A venit și momentul să postăm pe blog prima nuntă din anul 2010. Pentru noi, anul acesta sezonul de nunți a început devreme, cu nunta lor, pe 10 aprilie. Eram nerăbdători să luăm din nou aparatele din “cui” și să fotografiem nunți. Irina și Lucian sunt doi tineri foarte dezinvolți și îndrăgostiți unul de celălalt, și vroiau fotografii cu ei doi făcute într-un context mai relaxat, așa că s-au gândit că li s-ar potrivi și o sesiune foto de logodnă, cu o zi înaintea nunții. Mergând de la Brașov spre Râmnicu Vâlcea, ne bucuram de vremea excelentă și încercam să ne imaginăm ce fotografii frumoase vom face după-amiază cu ei. Pentru fotografii au ales un muzeu al satului în aer liber. Exact când am ajuns acolo, s-au adunat câțiva nori care ne-au amenințat cu câteva picături de ploaie, dar s-au risipit repede și ne-au lăsat să ne bucurăm de o după-amiază superbă de primăvară.

Peste tot în jur pomii erau înfloriți, aerul proaspăt, ca după ploaie…și apoi, desigur, a sosit și ziua cea mare, care a început cu o cafea și multe telefoane. A urmat cununia civilă…cu emotiile de dinaintea oficierii.

După încheierea cununiei civile ne-am întors acasă, unde preț de vreo oră-două nu am avut parte de multă activitate din partea lor (Lucian chiar a dormit puțin) și având așa mult timp la dispoziție, ne-am distrat cu câteva detalii. Apoi Irina a mers la salonul de cosmetică și coafura, unde atmosfera a fost mai mult decât veselă.

Lucian avea mari emoții legate de realizarea nodului de la papion, care i-a luat ceva timp și câteva încercări până a ieșit perfect.

Ceremonia religioasă cu siguranță a fost o experiență plăcută pentru ei, pentru că au fost mai tot timpul zâmbitori. După ce au trecut toate emoțiile, am făcut și o scurtă sesiune foto cu ei, în împrejurimile restaurantului, pentru că de data asta nici timpul și nici vremea care a devenit ploioasă nu ne-au mai ajutat ca în ziua precedentă.

Totul s-a încheiat cu o petrecere reușită, unde desigur actorii principali au fost ei.

Aceasta intrare a fost postata in Nunti si etichetata , , , , , , , , , . Bookmark permalink.

Un Raspuns la Irina si Lucian

  1. Asteptam de ceva vreme debutul pentru anul asta. Si iata-l postat :) O incantare ca de obicei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

*

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>