Raluca si Laur

Raluca şi Laur ne-au găsit la târgul de nunţi Expomariage în iarnă. Au trecut prin multe peripeţii cu organizarea nunţii de când am avut prima întâlnire. Cu câteva săptămâni înainte de nuntă au aflat că nu mai au restaurant, pentru ca nu s-au finalizat lucrările de renovare la locaţia pe care o contractaseră. Au avut însă norocul să găsească o altă locaţie – credem noi – cel putin la fel de frumoasă. Momentele „intense” au fost şi în timpul nunţii, începând cu o coafură nereuşită (deh, azi nu mai face nimeni probă, toţi stiliştii sunt artişti şi ei nu au nevoie de probe înainte de ziua cea mare), moment urmat de găsirea unui alt stilist pe ultima sută de metri care a reparat problema (generând în consecinţă scurtarea timpului alocat pentru sesiunea foto).

Apoi aventura a continuat, adică exact cînd să începem sesiunea foto, au aflat că un autobuz plin cu invitaţi a mers într-un alt loc decât trebuia şi a şi plecat, lăsând pe toată lumea la locaţia greşită. Şedinţa foto a fost ceva scurt, de 15 minute, între cîteva telefoane, fiind marcată şi de o stare de agitaţie a lor. A urmat o ceremonie religioasă emoţionantă şi o petrecere foarte animată, cu muzică de calitate şi jocuri de lumini spectaculoase.

Îi felicităm pe Raluca şi Laur în primul rănd pentru ca au reuşit să treacă peste toate momentele grele cu zâmbete pe buze – avem multe dovezi fotografice :) – şi pentru că au ştiut să-şi arăte dragostea pe care o poartă unul pentru celălalt.

Dansul lor de deschidere a fost ceva absolut deosebit, atât ca melodie aleasă cât şi din punct de vedere coregrafic. Sunt un cuplu reuşit şi le dorim să rămână la fel de pasionali ca în ziua nunţii.

Aceasta intrare a fost postata in Nunti si etichetata , , , , , , , , , , . Bookmark permalink.

10 Raspunsuri la Raluca si Laur

 1. Excelente, Adi. Felicitari!

 2. Janet Grey spune:

  these are truly wonderful photos, you did fantastic!

 3. LUMINITA spune:

  Superbe fotografiile. Si mirii superbi! Se vede pe ei ca se iubesc si ca sunt fericiti. Nici urma din problemele descrise… Minunat surprinse emotiile si momentele nuntii. Se vede ca pozati cu sufletul. Felicitari!

 4. adrian cepoi spune:

  deosebite

 5. Fabiano spune:

  i saw your post in the fmforums, and i have to tell you, i like your style!! I try to do something like this, but i’m only starting in this wedding photography “thing”. congratulations for your very creative use of lighting, and for setting yourself apart from the crowd by the creative use of light.

 6. Alexandra spune:

  Superbe ca intotdeauna:)

 7. Irina spune:

  ca-ntotdeauna.. wow.. si mirii foarte frumosi :)

 8. Mihai spune:

  Excelente pozele. Frumoasa si mireasa. Mirele cam batran :) .

 9. Buna ziua,
  Sunt cursanta la cursul de fotografie de la Sala Dalles. La inceput de drum… Atat de la inceput incat nu stiu daca voi face din acest lucru o meserie, mie placandu-mi foarte mult sa scriu si sa vorbesc – sunt ghid turistic in timpul sezonului turistic de vara publicand o carte in autoeditie in limba spaniola cu destinatia: public spaniol si latino-american. La cursul de fotografie am ajuns la sugestia unui amic fotograf mexican, caruia ii voi recomanda blog-ul tau, sugestie indirecta, legat de vanzarea cartii: ca sa-ti vinzi cartea trebuie sa faci un site cu fotografii din Romania si despre Romania. Si am ajuns la curs pentru asta. Am ramas impresionata de ceea ce am vazut pe acest blog, impresionata. Mi-au placut in nunta fotografiata: jocurile de lumini si umbre, unghiurile din care ai fotografiat. Nu m-as fi putut imagina niciodata ca “se poate scrie” atat de frumos cu fotografii. Raluca Ioana Agasanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

*

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>